Comenzi / informatii

In special societatea a primit de la principalii clienti ai sai comenzi ferme. Pentru obtinerea acestora a participat la licitatiile organizate de clienti si prin calitatea produselor oferite cat si a pretului bine analizat a castigat aceste licitatii.

Deasemenea Sc Lemno Prod Srl a primit, primeste si executa cu aceeasi promptitudine si comenzi ocazionale lansate de diversi clienti, persoane juridice sau fizice, interesate de produsele si serviciile noastre. Comenzile se fac direct la sediul nostru, telefonic, prin fax sau e-mail. Programul de lucru este de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 16.00. Livrarea materialelor si a produselor se face la sediul clientului, oriunde in judet cheltuielile de transport fiind suportate si efectuate direct de catre societatea noastra, daca valoarea comenzii depaseste suma de 3000 RON.

Informatii

Sc Lemno Prod Srl are un colectiv de aproximativ 15 angajati si detine un spatiu de productie propriu de 3000 mp.

Calitatea deosebita a produselor si a lucrarilor este consecinta, in primul rand a investitiilor in utilaje performante de rindeluit la grosime, de frezat, de retezat, precum si a fierastraielor de debitat material lemnos.

Societatea detine toate autorizatiile si documentele (licente, avize, acorduri) cerute pentru buna desfasurare a activitatii prezente si viitoare, respectiv: Autorizatie de mediu, Autorizatie sanitara de functionare, Autorizatie de functionare pentru protectia muncii, Aviz de prevenire si stingere a incendiilor.

Societatea asigura deasemeni in functie de cerintele clientilor uscarea si tratamentul termic al cherestelei, europaletilor, a lazilor, lambriurilor si a ambalajelor din lemn prin intermediul uscatorului de cherestea aflat in dotarea societatii. Procesul de uscare este complet automatizat, uscatorul detinut de noi fiind printre modelele de ultima generatie.

Eforturile de eficientiare a activitatii si cresterea permanenta a capacitatii de productie prin investitii si utilaje noi, au condus la minimizarea timpilor de executie, cat si la o scadere a costurilor de productie, preturile foarte bune fiind un obiectiv major al conducerii societatii.

Top